Catering

Koldtbord

  • Karbonader med løk
    • Allergener: 4
  • Sund-laget roastbiff
  • Spekefat Spekeskinke og fenikkel-salami
  • Sund-laget pepperlaks
    • Allergener: 2
  • Sund-laget teriyaki marinert tynnskåret svinenakke
    • Allergener: 3, 11
  • Eggerøre
    • Allergener: 1
  • Sund-laget potetsalat
    • Allergener: 1, 4
  • Grønnsalat
  • Sund-laget remulade
    • Allergener: 1
  • Pastasalat
    • Allergener: 3, 5
  • Sund-laget focaccia
    • Allergener: 3
  • Sund-laget aioli
    • Allergener: 1, 8
  • Saltbakte småpotet

Pris per person: 395,-

Minimum bestilling til 15 personer

1. Egg

2. Fisk

3. Gluten

4. Melk

5. Nøtter

6. Peanøtter

7. Selleri

8. Sennep

9. Sesamfrø

10. Skalldyr

11. Soya

12. Svoveldioksid/sulfitter

13. Bløtdyr

14. Lupin


Siste frist for avbestilling og endringer er 48 timer før levering.


Tapasfjøl

  • Sund-laget konjakkmarinert biff i tynne skiver
  • Sund-laget stekt kyllingbryst med honning og sennep
    • Allergener: 8
  • Spekeskinke
  • Tapas salami
  • Sund-laget Tapasboller
    • Allergener: 4
  • Sund-laget Spansk svinenakke
  • Økologisk brie og Norsk Chevre ramsløk
    • Allergener: 4

Tilbehør:

  • Spansk potet
  • Focaccia
    • Allergener: 3
  • Grønnsalat
  • Sofrito (Spansk tomatsaus)

Pris per person: 410,-

Minimum bestilling til 10 personer

1. Egg

2. Fisk

3. Gluten

4. Melk

5. Nøtter

6. Peanøtter

7. Selleri

8. Sennep

9. Sesamfrø

10. Skalldyr

11. Soya

12. Svoveldioksid/sulfitter

13. Bløtdyr

14. Lupin


Siste frist for avbestilling og endringer er 48 timer før levering.


Tapas

  • Tapasboller i tomatsaus
    • Allergener: 4
  • Sund-laget spansk svinenakke
  • Sund-laget konjakkmarinert biff i tynne skiver
  • Spekefat Spekeskinke og fenikkel-salami
  • Chorizo
    • Allergener: 4
  • Ovnsbakt middelhavslaks.
    • Allergener: 2
  • Tomatsalat
  • Grønnsalat
  • Sund-laget aioli
    • Allergener: 1, 8
  • Sund-laget tzatziki
    • Allergener: 4
  • Sund-laget focaccia
    • Allergener: 3
  • Couscoussalat
    • Allergener: 3
  • Pasta med pesto
    • Allergener: 3, 5
  • Sund-laget spanske poteter

Pris per person: 435,-

Minimum bestilling til 15 personer

1. Egg

2. Fisk

3. Gluten

4. Melk

5. Nøtter

6. Peanøtter

7. Selleri

8. Sennep

9. Sesamfrø

10. Skalldyr

11. Soya

12. Svoveldioksid/sulfitter

13. Bløtdyr

14. Lupin


Siste frist for avbestilling og endringer er 48 timer før levering.


Sund-fiskebord

  • Sund-laget bacalao
    • Allergener: 2
  • Sund-laget middelhavslaks
    • Allergener: 2
  • Tomatpesto-bakt hvit fisk (sesong-variasjoner)
    • Allergener: 2
  • Varmrøkt laks med wasabi –
    • Allergener: 2
  • (leveres med syltet ingefær og chili-majones)
    • Allergener: 1
  • Pannestekt ishavsrøye med urter
    • Allergener: 2
  • Dampet blåskjell
    • Allergener: 13
  • Sund-laget spansk omelett
    • Allergener: 1
  • Tomatsalat
  • Sund-laget remulade
    • Allergener: 1
  • Grønnsalat
  • Sprøstekt potet med dill
  • Sund-laget økologisk focaccia
    • Allergener: 3

Pris per person: 425,-

Minimum bestilling til 15 personer

1. Egg

2. Fisk

3. Gluten

4. Melk

5. Nøtter

6. Peanøtter

7. Selleri

8. Sennep

9. Sesamfrø

10. Skalldyr

11. Soya

12. Svoveldioksid/sulfitter

13. Bløtdyr

14. Lupin


Siste frist for avbestilling og endringer er 48 timer før levering.


Sund-pausemat

Wraps (m /biff)

  • Wraps med Sund-laget konjakk-marinert biff av okse i tynne skiver, grønnsalat, tomatsalat og tzatziki.
    • Allergener: 3, 4

Pris per person: 95,-

Minimum bestilling til 15 personer


Wraps (m/ svin)

  • Wraps med Sund-laget teriyaki marinert svin, wok grønnsaker og teriyakisaus
    • Allergener: 3, 4, 11

Pris per person: 95,-

Minimum bestilling til 15 personer


Focaccia (m/ laks)

  • Focaccia sandwich med eggerøre og røkelaks
    • Allergener: 2, 3

Pris per person: 95,-

Minimum bestilling til 15 personer


Focaccia (m/ kylling)

  • Focaccia sandwich med Sund-laget kyllingbryst med honning og sennep, brie og pesto
    • Allergener: 4, 5, 8, 11

Pris per person: 95,-

Minimum bestilling til 15 personer


Focaccia (m/ svinenakke)

  • Focaccia sandwich med Sund-laget teriyaki marinert tynnskåret svinenakke, Sund-laget potetsalat og grønnsalat
    • Allergener: 1, 3, 4, 11

Pris per person: 95,-

Minimum bestilling til 15 personer


1. Egg

2. Fisk

3. Gluten

4. Melk

5. Nøtter

6. Peanøtter

7. Selleri

8. Sennep

9. Sesamfrø

10. Skalldyr

11. Soya

12. Svoveldioksid/sulfitter

13. Bløtdyr

14. Lupin


Siste frist for avbestilling og endringer er 48 timer før levering.

Øvrig informasjon

Alle bestillinger må hentes til avtalt tid.

Siste frist for avbestilling og endringer er 48 timer før levering.

Hentes på

Sund sommerhotell

Flagvegen 95

7670 Inderøy

Cateringsmenyene legges opp på engangsfat /skåler. Det er mulig å bestille catering opplagt på porselensfat/skåler samt serveringsbestikk til kr 28 pr person. Ikke returnert serveringsutstyr blir fakturert i etterkant. Sund-Tapasfjøl legges opp på trefat. Porselensfat, fraktkasser og trefat (tapasfjøl) skal leveres tilbake første virkedag etter levering eller etter avtale.

Ved endringer på menyvalg kommer det et prispåslag.

Avbestillingsfrister og -gebyrer

Avbestillingsfrist er 2 uke før arrangementsdato.

Ved avbestilling etter utløpt frist, men før leveringsdagen faktureres 50 % av totalbeløpet.

Ved avbestilling på leveringsdagen faktureres 100 % av totalbeløpet.

Allergenangivelsen på denne siden kan være gjenstand for endring. Maten som leveres er tydelig merket fra oss.

Spør gjerne gjennom kontaktinformasjonen eller den grønne knappen over, eller i forbindelse med tilbudsforespørsel/bestilling