Catering
Koldtbord
- Karbonader med løk
- Allergener: 4
- Sund-laget roastbiff
- Spekefat Spekeskinke og fenikkel-salami
- Sund-laget pepperlaks
- Allergener: 2
- Sund-laget teriyaki marinert tynnskåret svinenakke
- Allergener: 3, 11
- Eggerøre
- Allergener: 1
- Sund-laget potetsalat
- Allergener: 1, 4
- Grønnsalat
- Sund-laget remulade
- Allergener: 1
- Pastasalat
- Allergener: 3, 5
- Sund-laget focaccia
- Allergener: 3
- Sund-laget aioli
- Allergener: 1, 8
- Saltbakte småpotet
Pris per person: 395,-
Minimum bestilling til 15 personer
1. Egg
2. Fisk
3. Gluten
4. Melk
5. Nøtter
6. Peanøtter
7. Selleri
8. Sennep
9. Sesamfrø
10. Skalldyr
11. Soya
12. Svoveldioksid/sulfitter
13. Bløtdyr
14. Lupin
Siste frist for avbestilling og endringer er 48 timer før levering.
Tapasfjøl
- Sund-laget konjakkmarinert biff i tynne skiver
- Sund-laget stekt kyllingbryst med honning og sennep
- Allergener: 8
- Spekeskinke
- Tapas salami
- Sund-laget Tapasboller
- Allergener: 4
- Sund-laget Spansk svinenakke
- Økologisk brie og Norsk Chevre ramsløk
- Allergener: 4
Tilbehør:
- Spansk potet
- Focaccia
- Allergener: 3
- Grønnsalat
- Sofrito (Spansk tomatsaus)
Pris per person: 410,-
Minimum bestilling til 10 personer
1. Egg
2. Fisk
3. Gluten
4. Melk
5. Nøtter
6. Peanøtter
7. Selleri
8. Sennep
9. Sesamfrø
10. Skalldyr
11. Soya
12. Svoveldioksid/sulfitter
13. Bløtdyr
14. Lupin
Siste frist for avbestilling og endringer er 48 timer før levering.
Tapas
- Tapasboller i tomatsaus
- Allergener: 4
- Sund-laget spansk svinenakke
- Sund-laget konjakkmarinert biff i tynne skiver
- Spekefat Spekeskinke og fenikkel-salami
- Chorizo
- Allergener: 4
- Ovnsbakt middelhavslaks.
- Allergener: 2
- Tomatsalat
- Grønnsalat
- Sund-laget aioli
- Allergener: 1, 8
- Sund-laget tzatziki
- Allergener: 4
- Sund-laget focaccia
- Allergener: 3
- Couscoussalat
- Allergener: 3
- Pasta med pesto
- Allergener: 3, 5
- Sund-laget spanske poteter
Pris per person: 435,-
Minimum bestilling til 15 personer
1. Egg
2. Fisk
3. Gluten
4. Melk
5. Nøtter
6. Peanøtter
7. Selleri
8. Sennep
9. Sesamfrø
10. Skalldyr
11. Soya
12. Svoveldioksid/sulfitter
13. Bløtdyr
14. Lupin
Siste frist for avbestilling og endringer er 48 timer før levering.
Sund-fiskebord
- Sund-laget bacalao
- Allergener: 2
- Sund-laget middelhavslaks
- Allergener: 2
- Tomatpesto-bakt hvit fisk (sesong-variasjoner)
- Allergener: 2
- Varmrøkt laks med wasabi –
- Allergener: 2
- (leveres med syltet ingefær og chili-majones)
- Allergener: 1
- Pannestekt ishavsrøye med urter
- Allergener: 2
- Dampet blåskjell
- Allergener: 13
- Sund-laget spansk omelett
- Allergener: 1
- Tomatsalat
- Sund-laget remulade
- Allergener: 1
- Grønnsalat
- Sprøstekt potet med dill
- Sund-laget økologisk focaccia
- Allergener: 3
Pris per person: 425,-
Minimum bestilling til 15 personer
1. Egg
2. Fisk
3. Gluten
4. Melk
5. Nøtter
6. Peanøtter
7. Selleri
8. Sennep
9. Sesamfrø
10. Skalldyr
11. Soya
12. Svoveldioksid/sulfitter
13. Bløtdyr
14. Lupin
Siste frist for avbestilling og endringer er 48 timer før levering.
Sund-pausemat
Wraps (m /biff)
- Wraps med Sund-laget konjakk-marinert biff av okse i tynne skiver, grønnsalat, tomatsalat og tzatziki.
- Allergener: 3, 4
Pris per person: 95,-
Minimum bestilling til 15 personer
Wraps (m/ svin)
- Wraps med Sund-laget teriyaki marinert svin, wok grønnsaker og teriyakisaus
- Allergener: 3, 4, 11
Pris per person: 95,-
Minimum bestilling til 15 personer
Focaccia (m/ laks)
- Focaccia sandwich med eggerøre og røkelaks
- Allergener: 2, 3
Pris per person: 95,-
Minimum bestilling til 15 personer
Focaccia (m/ kylling)
- Focaccia sandwich med Sund-laget kyllingbryst med honning og sennep, brie og pesto
- Allergener: 4, 5, 8, 11
Pris per person: 95,-
Minimum bestilling til 15 personer
Focaccia (m/ svinenakke)
- Focaccia sandwich med Sund-laget teriyaki marinert tynnskåret svinenakke, Sund-laget potetsalat og grønnsalat
- Allergener: 1, 3, 4, 11
Pris per person: 95,-
Minimum bestilling til 15 personer
1. Egg
2. Fisk
3. Gluten
4. Melk
5. Nøtter
6. Peanøtter
7. Selleri
8. Sennep
9. Sesamfrø
10. Skalldyr
11. Soya
12. Svoveldioksid/sulfitter
13. Bløtdyr
14. Lupin
Siste frist for avbestilling og endringer er 48 timer før levering.
Øvrig informasjon
Alle bestillinger må hentes til avtalt tid.
Siste frist for avbestilling og endringer er 48 timer før levering.
Hentes på
Sund sommerhotell
Flagvegen 95
7670 Inderøy
Cateringsmenyene legges opp på engangsfat /skåler. Det er mulig å bestille catering opplagt på porselensfat/skåler samt serveringsbestikk til kr 28 pr person. Ikke returnert serveringsutstyr blir fakturert i etterkant. Sund-Tapasfjøl legges opp på trefat. Porselensfat, fraktkasser og trefat (tapasfjøl) skal leveres tilbake første virkedag etter levering eller etter avtale.
Ved endringer på menyvalg kommer det et prispåslag.
Avbestillingsfrister og -gebyrer
Avbestillingsfrist er 2 uke før arrangementsdato.
Ved avbestilling etter utløpt frist, men før leveringsdagen faktureres 50 % av totalbeløpet.
Ved avbestilling på leveringsdagen faktureres 100 % av totalbeløpet.
Allergenangivelsen på denne siden kan være gjenstand for endring. Maten som leveres er tydelig merket fra oss.
Spør gjerne gjennom kontaktinformasjonen eller den grønne knappen over, eller i forbindelse med tilbudsforespørsel/bestilling